Rock Solid laminaatvloeren een klasse appart.

Rock Solid heeft voor u een collectie laminaatvloeren in verschillende stijlen en uitvoeringen. Delen van ca. 19cm en de XL planken van ca. 24cm breed. Een breed aanbod in kleuren en structuren zoals naturel eiken, grijs eiken, wit eiken en eiken gerookt. Rock Solid heeft een laminaatvloeren die aansluit bij uw interieur en persoonlijk smaak.  Onze laminaatvloeren zijn voorzien van een 2 zijdige V groef, hierdoor lijken onze vloeren nog meer op een echte houten vloer

De gehele laminaat collectie van Rock Solid is voorzien van een eenvoudig klik-systeem. Dit systeem zorgt voor dat de vloer eenvoudig te plaatsen is en naadloos blijft liggen.

Om u alvast een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u hieronder een keuze maken uit één van onze series. Elke serie heeft zijn eigen product eigenschappen, u kunt dus de vloer kiezen die qua kleur en product eigenschappen het beste past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Heeft u de vloer van uw dromen gevonden en wilt u deze in het echt zien. Ga dan naar contact voor het dichtst bijzijnde dealeradres.

Onze eerste vernieuwde laminaat collecties staat online. Er volgen nog twee collecties die wij medio december 2017 zullen presenteren.