Rock Solid PVC-vloeren de kracht van de stilte.

Rock Solid pvc vloeren behoren tot de nieuwste generatie pvc vloeren zijn vloeren. Door goed te kijken naar de laatste trends zijn wij in staat een zeer uiteenlopende collectie aan te bieden. Welke kleur en maat uw ook wenst de keuze is geheel aan u.

RS pvc -imp

Een veel gebruikt legsysteem dat wordt aangeboden is het dryback (lijm) systeem. Voor dit systeem moet uw vloer altijd eerst worden gelegaliseerd waarna de pvc-delen direct op de vloer worden gelijmd. Dit legsysteem is naar onze mening niet zelf te plaatsten. Daarom hebben wij van Rock Solid er voor gekozen onze PVC vloeren te voorzien van een klik stysteem. Hierdoor kunt u de vloer als u dit wenst eenvoudig zelf plaatsen en zijn onze PVC-vloeren ook te plaatsen in een appartement. 

Alle PVC vloeren van Rock Solid zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en koeling, mits hier een vloerverwamings geschikte ondervloer wordt toegepast. Naast de uitstekende combinatie met vloerverwarming is een ander groot voordeel van PVC-vloeren ten opzichte van Laminaatvloeren dat de PVC vloer minder hol klinkt en minder koud aan voelt.

Maak uw keuze uit één van de onderstaande collecties.

Collectie Mout Owen - Collectie Middle Tenton - Collectie Kings Peak - Collectie Wheeler Peak

Ga dan naar contact voor het dichtstbijzijnde dealeradres.