Rock Solid is sinds jaar en dag gespecialiseerd in PVC en Laminaatvloeren.

RS png

Rock Solid is sinds jaar en dag gespecialiseerd in PVC en Laminaatvloeren. Bij het ontwikkelen van onze producten wordt gebruik gemaakt van de modernste machines en technieken. Door het gebruik van de beste grondstoffen, de mooiste designs en kleuren biedt Rock Solid u een van de grootste collecties PVC en Laminaatvloeren in Europa!

Mede door de sterke technische ontwikkeling voor het maken van prints en persingen is Rock Solid in staat de vloeren meer en meer natuur getrouw te laten lijken.  De gebruikte prints zijn van de hoogste kwaliteit met een diepe kleur uitstraling. Door in het materiaal een met een speciale machine een persing aan te brengen ziet de vloer er niet alleen echt uit maar voelt ook al echt hout of steen.

In uw zoektocht naar de mooiste PVC of Laminaatvloer die het beste past bij uw persoonlijk smaak en interieur hebben wij voor u onze volledige collectie online gezet. 16 PVC uitvoering en 40 laminaat designs die allemaal aan de eisen die u als consument van een vloer mag verwachten.

Over de kwaliteit van onze vloeren hoeft u niet te twijfelen. Kwaliteit is bij Rock Solid een begrip en geen vraag.

Bij het bekijken van onze online collectie is er wel iets dat wij u willen meegeven. Onze foto's hebben wij met de grootste zorg gemaakt echter op een beeldscherm zal de kleur toch anders overkomen dan in de werkelijkheid. Mocht u een vloer hebben gevonden en u wilt deze in het echt zien. Ga dan naar contactgebruik ons web-formulier en vraag naar een dealeradres.

RS pvc 1-imp

Rock Solid, meer dan zo maar een PVC- of Laminaatvloer!